Wie zijn wij

Broodfonds is een landelijk concept, bedacht door ondernemers en bedoeld voor ondernemers. Thumbs-upBen je lid van een Broodfonds, dan krijg je financiële ondersteuning als je ziek wordt. En je geeft een collega ondernemer steun als die ziek wordt. Overal in Nederland zijn en worden Broodfondsen opgericht. Want samen ben je sterk.

Een lokaal Broodfonds is helemaal zelfstandig. De leden van dat specifieke fonds regelen hun eigen zaken en ondersteunen alleen elkaar. Maar ze maken wel gebruik van de kennis, ervaring en instrumenten die door andere Broodfondsen al bedacht en toegepast zijn. Samen sterk in het kwadraat dus.

Broodfonds Almere is het lokale fonds voor Almere en omgeving. Ons fonds werd begin 2014 opgericht en groeit in korte tijd naar het optimale aantal van 50 leden. Ben jij ondernemer en ben je dat al meer dan een jaar? Dan is het Broodfonds misschien wat voor jou.

Er is een landelijke website van de Broodfondsen, waarop je meer informatie kunt vinden. Maar deze website is het platform voor Broodfonds Almere. Het is onze website. Dat wilden wij, want wij zijn een Broodfonds dat actiever dan gemiddeld is. Behalve elkaar te ondersteunen bij ziekte, organiseren we ook gezamenlijke activiteiten en proberen we elkaar in zakelijk opzicht te helpen.

Samen sterk tot de 3e macht.

Dat is Broodfonds Almere.

Copyright © Broodfonds Almere, alle rechten voorbehouden.

Ontwerp & realisatie - wsonline.nl